"77" 

Heko Keskellä

📸 Lauri Veijalainen

Lauantaina 10.9. Vastavirran lavan pääsee valloittamaan "77". Mistä tässä bändissä on kyse, ja mitä voi olla odotettavissa? Näihin ja muihin päivänpolttaviin kysymyksiin valaistusta antoi Heko Keskellä. 

Tähän juttuun tullee päivitystä vielä keikan jälkeen. 

”77” tekee ensimmäisen keikkansa EoP:ssa la 10.9. Mitä silloin on luvassa?

Punkkia sanan 45-vuotiaassa merkityksessä. Clash-ideoita, Undertones-vaikutteita, Ramones-käänteitä jne. Kaikkea hyvää, ei mitään huonoa. She's The One on nyt suomeksi Siitä vaan. 🙂

Ketä tähän hieman salamyhkäiseen orkesteriin kuuluu?

Salamyhkäisyys johtunee siitä, että ainoa uutisoitava asia on ollut: "Harjoittelemme". Soittajat löytyivät Soittajien Kierrätyskeskuksesta ja nettisivustolta ainasamatnaamat.org.
Kun olin saanut biisit kasaan ja lauluääneni raikamaan aloin törmäillä sopiviin tyyppeihin. Miika ehdotti kitaristiksi Melaa (Pelle Miljoona yms yms), Kaide (Luumäet tms) tuli just sopivalla hetkellä vastaan ja Kaiden treeniksellä lojui vapaana Juuso Kallioinen (Rikoslaki jne).

Miten olette valmistautuneet tulevaan keikkaan?

Harjoittelemme, tilaamme taustalakanaa ja mietimme kitaravalintoja.

Onko kenties myöhemminkin mahdollisuus kokea ”77”?

"77" on tullut jäädäkseen. Alunperin tavoite oli: tehdään levy ja keikka. Nyt tehdäänkin keikka ensin. Tavoitteena on saada nämä biisit kuuluville ja soittaa mielekkäitä keikkoja.

Miten yleensä valmistaudut keikkaan?

1. 2 kuppia kahvia 2 tuntia ennen keikkaa.
2. Varmistan vielä kerran, että hiukset ovat tallella ja ojennuksessa.
3. Venyttelen, pompin ja pyörin.
4. Varmistan vielä kerran, että hiukset ovat tallella ja ojennuksessa.

Terveiset yleisölle?

Mahtava tilanne päästä ihan puskista EoP:hen yrittämään parhaansa. En ole koskaan vetänyt kokonaista keikkaa laulajana, mutta onneksi ei tarvitse jännittää yhtään, koska EoP:n jengi on niin kivaa!

30.8.2022